Обосновани Футболни Прогнози

Палермо - Потенца

29 Октомври 2020 - 16:00
Палермо
Потенца
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
отложен

През днешният ден ще се разгледам футболния мач между футболните тимове на Палермо и Потенца от 7-ия кръг на футболното първенство в Италия в Серия С - Група С. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия футболен отбор на Потенца на Ренцо Барбера.

Стига приказки време е за статистиката за днешния сблъсък:

Палермо

Росанеро са 18-ти във временното класиране с 1 точка, след едно равенство и 3 загуби от началото на първенството, като все още няма победа до момента, като в изиграните общо 4 срещи са реализирали 1 гола във вратата на съперниците си и са позволили да им вкарат 6 попадения в собствената мрежа. У дома съставът на Палермо е играл 1 мач, в който е записал една загуба, като все още не е реализирал нито един гол в противниковата врата и е позволил да му вкарат 2 попадения в собствената врата.

В последните си 4 изиграни срещи в първенството футболистите на Росанеро имат в актива си 1 равенство и 3 загуби и са без победа, като са отбелязали в противниковата мрежа 1 попадения и са получили 6 гола от противниковите състави.

Потенца

Отборът на гостите от Потенца се намира на 15-та позиция във временното класиране с актив от 5 точки, от една победа, 2 равенства и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 6 срещи има голова разлика 6-11. При визитите си отборът е изиграл 3 мача досега, в които е записал 3 поредни поражения, отбелязал е само един гол във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Серия С - Група С отборът на Потенца е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са намъкнали на противника си 6 гола и са допуснали 11 гола.

Палермо - Потенца - директни мачове

.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините от Палермо е в серия от 2 поредни поражения в първенството, а на своя стадион има загуба в предишната си среща.

Отборът на Потенца допусна поражение в последния кръг в шампионата, а на чужд терен е с 3 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.