Обосновани Футболни Прогнози

Конкарно - Бастия

2 Октомври 2020 - 21:00
Конкарно
Бастия
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.62
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между Конкарно и Бастия от 7-ия кръг на текущият футболен шампионат в Франция в турнира Лига Национал. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите играчи срещу гостуващите играчи на Бастия.

Информацията за предстоящия футболен двубой:

Конкарно

Конкарно са 8-ми във временното подреждане с актив от 8 точки, след 2 победи, 2 равенства и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 6 двубоя са вкарали 5 гола в мрежата на съперниците си и са позволили да им вкарат 5 попадения в своята мрежа. Пред своите горещи фенове Конкарно е изиграл 3 двубоя до момента, в които има 2 равенства и 1 загуба и все още няма нито една победа у дома, отбелязал е едва едно попадение във вратата на своите гости и е допуснал 2 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Лига Национал отборът на Конкарно има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-5.

Бастия

Съставът на гостите от Бастия е на втора позиция в таблицата с 13 точки, след 4 победи, 1 равенство и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 6 двубоя е вкарал 14 гола в противниковата врата и е инкасирал 6 попадения в мрежата си. Далеч от дома тимът има 4 мача, в които е записал 3 победи, 1 равенство и все още няма загуба навън, при голова разлика 11-4.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Бастия има записани 4 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика вкарани 14 гола и получени 6 гола.

Конкарно - Бастия - директни двубои

.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 2 поредни поражения в Франция, а при домакинствата си допусна неуспех в предишния си двубой.

Съставът на Бастия е в серия от 3 победи в Франция, а на чужд терен е с 2 последователни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.62 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.