Обосновани Футболни Прогнози

Троа - Валансиен

24 Октомври 2020 - 20:00
Троа
Валансиен
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за сблъсъка между футболните отбори на Троа и Валансиен от 8-ия кръг на настоящето първенство в Франция в Лига 2. Троа излизат срещу противниковия отбор на Валансиен на своя стадион.

Факти и данни за днешната среща:

Троа

Троа са 4-ти в таблицата със събрани 13 точки, събрани след 4 победи, едно равенство и 2 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 7 мача имат положителна голова разлика 8-4. У дома съставът е играл 3 мача до момента, в които има само победи, при обща голова разлика 5-0.

В последните си 6 официални двубоя в Лига 2 футболистите на Троа имат в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 4 гола.

Валансиен

Съставът на гостите от Валансиен е на 8-мо място във временното класиране с 10 точки, след 3 победи, 1 равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните 7 двубоя е успял да реализира 5 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 4 попадения в своята мрежа. Далеч от дома отборът е изиграл 3 двубоя, в които има 3 поредни поражения, като все още не е отбелязал нито едно попадение в противниковата врата и е допуснал 4 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Валансиен е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 2-4.

Троа - Валансиен - преки срещи

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, тимът на Троа има записани 4 победи, а отбора на Валансиен има записанa една победа, при общо голово съотношение 8-4. В последните 2 срещи пред своите привърженици срещу отбора на Валансиен, Домакините от Троа имат 2 победи.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините има успех в предишната си среща в Франция, а при домакинствата си е в серия от 3 поредни успеха.

Съставът на Валансиен записа равенство в предишния кръг в шампионата, а при гостуванията си е с 3 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.