Обосновани Футболни Прогнози

Шамрок Роувърс - Дери Сити

16 Октомври 2020 - 21:45
Шамрок Роувърс
Дери Сити
Прогноза: 1
Коефициент: 1.60
отложен

Днешната прогноза е за срещата от 16-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Ирландия в Висша Дивизия между Шамрок Роувърс и Дери Сити. Шамрок Роувърс посрещат на домашния си стадион Тала Стейдиъм противниковия футболен отбор на Дери Сити.

Информацията за предстоящия мач:

Шамрок Роувърс

Шамрок Роувърс са лидери в класирането с актив от 38 точки, след 12 победи и 2 равенства, като тима все още няма загуба от старта на шампионата, като в изиграните 14 срещи имат голова разлика 38-7. У дома тимът на Шамрок Роувърс е изиграл 7 мача до момента, в които е записал 6 победи, 1 равенство и нито 1 загуба у дома, при голова разлика 23-4.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Шамрок Роувърс са записали 5 победи, едно равенство и нито една загуба, при обща голова разлика 18 вкарани и 1 получени гола.

Дери Сити

Гостуващият отбор на Дери Сити е 7-ми в таблицата с 16 точки, от 4 победи, 4 равенства и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните 14 срещи е отбелязал 14 попадения в противниковата врата и е инкасирал 13 попадения в своята мрежа. Като гост съставът е изиграл 7 двубоя, в които има една победа, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 5 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 7 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Висша Дивизия отборът на Дери Сити е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 4 гола.

Шамрок Роувърс - Дери Сити - директни двубои

В последните 5 играни мача между двата тима, отборът на Шамрок Роувърс има постигнати 4 успеха, отбора на Дери Сити не е записал нито 1 победа, а един двубой е завършил с равенство, при общо голово съотношение 9-3. В последните 2 срещи пред своите привърженици срещу тима на Дери Сити, играчите на Шамрок Роувърс са записали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините е в серия от 5 последователни победи в първенството, а на собствения си стадион е в серия от 3 поредни победи.

Отборът на гостите постигна успех в предишния кръг в Ирландия, а на чужд терен е в серия от 2 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.60 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.