Обосновани Футболни Прогнози

КуПС Куопио - Хака

22 Октомври 2020 - 18:30
КуПС Куопио
Хака
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
2 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния мач между КуПС Куопио и Хака от 21-ия кръг на настоящият сезон в Финландия в Вейкауслига. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Хака на Савон Саномат Арена.

Накратко информацията за предстоящия мач:

КуПС Куопио

Жълто-черните заемат второ място във временното класиране с актив от 41 точки, постигнати след 12 победи, 5 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 двубоя са реализирали 35 гола и са позволили да им отбележат 20 попадения в мрежата си. Като домакин КуПС Куопио е играл 10 двубоя, в които е записал 7 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 18-11.

В предишните си 6 официални мача в Вейкауслига съставът на КуПС Куопио е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 7 гола.

Хака

Съставът на гостите от Хака е 10-ти в таблицата с 19 точки, от 4 победи, 7 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 20 двубоя има голова разлика 22-38. Като гост съставът е изиграл 10 срещи досега, в които е записал 3 победи, 5 равенства и 2 загуби, при голова разлика 13-14.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Хака са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-9.

КуПС Куопио - Хака - директни двубои

В последните 5 изиграни двубоя между двата отбора, отборът на КуПС Куопио е записал 3 победи, състава на Хака е постигнал една победа, а 1 среща е завършил наравно, при общо голово съотношение 11-5. В предишните 2 двубоя на своя стадион срещу състава на Хака, играчите на КуПС Куопио са постигнали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините е с 2 поражения в първенството на Финландия, а на собствения си стадион допусна неуспех в последната си среща.

Отборът на гостите от Хака стигна до равенство в последната си среща в шампионата, а далеч от дома записа реми в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.