Обосновани Футболни Прогнози

Горняк-Спорт Горишни Плавни - Нива Тернопол

6 Октомври 2020 - 14:00
Горняк-Спорт Горишни Плавни
Нива Тернопол
Прогноза: 1
Коефициент: 1.60
4 - 1
позната футболни прогнози

За днес ще разгледам сблъсъка между отборите на Горняк-Спорт Горишни Плавни и Нива Тернопол от 5-ия кръг на футболното първенство в Украйна в турнира Първа Лига. Футболистите на Горняк-Спорт Горишни Плавни посрещат на Юност противниковия отбор на Нива Тернопол.

Стига приказки време е за информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Горняк-Спорт Горишни Плавни

Футболистите на Горняк-Спорт Горишни Плавни заемат трето място във временното подреждане с актив от 7 точки, след 2 победи и едно равенство, като тима все още е без загуба от старта на шампионата, като в изиграните 3 срещи са отбелязали 6 гола и са позволили да им вкарат 1 попадения в собствената врата. На своя терен Горняк-Спорт Горишни Плавни е изиграл един двубой, в който е записал една победа, при обща голова разлика 2-0.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Горняк-Спорт Горишни Плавни е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са записали в противниковата мрежа 10 гола и са инкасирали 8 гола от футболистите на противниците си.

Нива Тернопол

Гостуващият тим на Нива Тернопол е 9-ти във временното класиране с 4 точки, след 4 равенства на старта на новия сезон, като в изиграните общо 4 двубоя е реализирал 5 попадения във вратата на противниците си и е инкасирал 5 попадения в мрежата си. Навън съставът е играл 2 срещи до момента, в които е записал 2 поредни равни срещи, реализирал е 3 попадения във вратата на приемащите го отбори и е допуснал 3 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Нива Тернопол са записали 4 равенства и 2 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика 5-5.

Горняк-Спорт Горишни Плавни - Нива Тернопол - преки срещи

В предишните 4 сблъсъка между двата тима, тимът на Горняк-Спорт Горишни Плавни е постигнал една победа, отбора на Нива Тернопол е спечелил 2 успеха, а в един сблъсък двата отбора са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 4-5. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с състава на Нива Тернопол, футболистите на Горняк-Спорт Горишни Плавни нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините е с 2 успеха в шампионата, а на собствения си стадион постигна победа в предишния си мач.

Съставът на Нива Тернопол е в серия от 4 последователни равни срещи в шампионата на Украйна, а на чужд терен е с 2 равни срещи.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.60 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.