Обосновани Футболни Прогнози

Борнемут - Бристъл Сити

28 Октомври 2020 - 21:45
Борнемут
Бристъл Сити
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за сблъсъка от 9-ия кръг на настоящият сезон в Чемпиъншип на Англия между футболистите на Борнемут и Бристъл Сити. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу играчите на Бристъл Сити на Дийн Корт.

Но нека да разгледаме информацията за днешната среща:

Борнемут

Борнемут заемат 6-то място в таблицата с общ сбор от 13 точки, след 3 победи и 4 равенства, като тима все още е без загуба от началото на шампионата, като в изиграните общо 7 срещи имат голова разлика 10-6. На домашна сцена Борнемут има 3 срещи досега, в които има 2 победи, 1 равенство и нито една загуба у дома, вкарал е 4 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 2 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Борнемут имат на сметката си 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали 7 гола и са допуснали 4 гола.

Бристъл Сити

Тимът на гостите от Бристъл Сити се намира на 4-та позиция във временното класиране с 14 точки, постигнати след 4 победи, 2 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните 7 мача е отбелязал 11 попадения в противниковата врата и е инкасирал 6 попадения в мрежата си. Далеч от дома отборът има 3 срещи до момента, в които е записал 2 победи, едно равенство и нито 1 загуба навън, реализирал е 6 попадения в противниковата врата и е получил 3 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Чемпиъншип отборът на Бристъл Сити има записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 5 гола.

Борнемут - Бристъл Сити - директни двубои

.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Борнемут е в серия от 3 поредни ремита в шампионата, а при домакинствата си постигна реми в предишния си мач.

Съставът на Бристъл Сити записа равенство в последната си среща в шампионата на Англия, а като гост стигна до реми в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.