Обосновани Футболни Прогнози

Зулте Варегем - Роял Антверпен

18 Октомври 2020 - 14:30
Зулте Варегем
Роял Антверпен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.72
1 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между футболните състави на Зулте Варегем и Роял Антверпен от 9-ия кръг на сезона в Белгия в Първа Дивизия А. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу футболистите на Роял Антверпен на Регенбугстадион.

Накратко малко факти и статистика за предстоящата среща:

Зулте Варегем

Играчите на домакините се намират на 15-то място в класирането с актив от 7 точки, от 2 победи, едно равенство и 5 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 8 срещи са вкарали 10 попадения във вратата на съперниците си и са позволили да им вкарат 18 попадения в мрежата си. На домашна сцена тимът е играл 4 срещи досега, в които има една победа и 3 загуби, реализирал е 5 гола в противниковата врата и е допуснал 11 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Зулте Варегем има записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 13 получени гола.

Роял Антверпен

Тимът на гостите от Роял Антверпен заема 5-та позиция във временното подреждане с актив от 14 точки, записани след 4 победи, 2 равенства и 2 загуби от старта на първенството, като в изиграните 8 двубоя има положителна голова разлика 15-11. Като гост тимът е играл 4 срещи досега, в които има 2 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 7-7.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Роял Антверпен са записали 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са реализирали 13 попадения и са получили 8 гола.

Зулте Варегем - Роял Антверпен - преки мачове

В предишните 5 сблъсъка между двата отбора, Зулте Варегем е постигнал една победа, а отбора на Роял Антверпен е спечелил 4 успеха, при обща голова разлика 6-11. В последните 2 двубоя у дома с състава на Роял Антверпен, футболистите на Зулте Варегем са постигнали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините от Зулте Варегем допусна поражение в предишната си среща в Белгия, а при домакинствата си е в серия от 2 поражения.

Отборът на гостите от Роял Антверпен е в серия от 2 последователни победи в шампионата, а на чужд терен е с 2 последователни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.72 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.