Обосновани Футболни Прогнози

Алесандрия - Понтедера

25 Октомври 2020 - 17:00
Алесандрия
Понтедера
Прогноза: 1
Коефициент: 1.95
2 - 0
позната футболни прогнози

Днеска забелязах коефициентите в футболния сблъсък от 7-ия кръг на текущият шампионат в Серия С - Група А на Италия между футболните отбори на Алесандрия и Понтедера. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Понтедера на домашния си стадион.

Накратко информацията за днешния футболен двубой:

Алесандрия

Алесандрия са на 14-то място във временното класиране с 5 точки, от една победа, 2 равенства и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 6 мача имат голова разлика 8-8. Пред своите предани привърженици тимът на Алесандрия е играл 3 двубоя досега, в които има една победа и 2 загуби, при голова разлика 5-4.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Алесандрия са записали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 8 получени гола.

Понтедера

Съставът на гостите от Понтедера е 4-ти в класирането с актив от 12 точки, след 4 победи и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 6 срещи е вкарал 6 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 4 гола в мрежата си. Като гост отборът е играл 3 двубоя до момента, в които има 2 победи и 1 загуба, при обща голова разлика 4-3.

В последните си 6 официални мача в Серия С - Група А футболистите на Понтедера са записали 4 победи и 2 загуби, като са вкарали в противниковата врата 6 попадения и са инкасирали 4 гола от противниковите футболни отбори.

Алесандрия - Понтедера - преки двубои

В предишните 5 срещи между двата отбора, тимът на Алесандрия има записани 3 победи, отбора на Понтедера има постигнатa една победа, а в 1 среща двата противника не са успели да се победят, при обща голова разлика 9-5. В последните 2 двубоя на своя стадион срещу Понтедера, Домакините от Алесандрия нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините от Алесандрия допусна загуба в предишния кръг в шампионата на Италия, а у дома е с 2 последователни поражения.

Тимът на Понтедера е с 2 последователни победи в първенството, а на чужд терен има успех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.95 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.