Обосновани Футболни Прогнози

Ковънтри - Суонзи

20 Октомври 2020 - 21:45
Ковънтри
Суонзи
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.57
1 - 1
позната футболни прогнози

За днес ще пиша за мача от 6-ия кръг на футболния сезон в Англия в турнира Чемпиъншип между отборите на Ковънтри и Суонзи. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу играчите на Суонзи на Рико Арена.

Накратко факти и статистика за предстоящата среща:

Ковънтри

Домакините от Ковънтри заемат 19-то място в таблицата с временното класиране с актив от 4 точки, записани след една победа, 1 равенство и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 5 мача са успели да отбележат 5 попадения във вратата на противниците си и са инкасирали 9 гола в своята мрежа. На собствения си терен съставът на Ковънтри е играл 2 мача досега, в които има една победа и 1 загуба, реализирал е 4 попадения във вратата на своите гости и е допуснал 5 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Ковънтри са постигнали една победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 5-13.

Суонзи

Отборът на гостите от Суонзи се намира на 4-то място в класирането с 10 точки, след 3 победи, 1 равенство и 1 загуба през сезона, като в изиграните 5 двубоя има голова разлика 6-3. Навън тимът е играл 2 мача досега, в които има 2 последователни успеха, вкарал е 3 гола във вратата на своите домакини и все още не е позволил да му отбележат нито един гол в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Лебедите е записал 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са вкарали 10 попадения и са инкасирали 4 попадения.

Ковънтри - Суонзи - преки мачове

В предишните 5 изиграни мача между двата тима, Ковънтри няма нито една победа, отбора на Суонзи е записал 3 победи, а 2 мача са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 1-4. В последните 2 срещи на своя стадион с състава на Суонзи, футболистите на Ковънтри нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините е с 2 поредни загуби в шампионата, а при домакинствата си има неуспех в предишния си мач.

Съставът на гостите от Суонзи допусна поражение в предишния кръг в Англия, а при гостуванията си е в серия от 3 победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.57 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.