Обосновани Футболни Прогнози

Бала Таун - Дъ Ню Сейнтс

30 Септември 2020 - 21:45
Бала Таун
Дъ Ню Сейнтс
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.66
2 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от 5-ия кръг на футболния шампионат в Уелс в Висша Лига между тимовете на Бала Таун и Дъ Ню Сейнтс. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите играчи срещу Светците.

Стига приказки време е за фактите за днешната среща:

Бала Таун

Бала Таун са втори във временното подреждане с актив от 7 точки, след 2 победи и едно равенство, като тима все още не е допуснал загуба от старта на сезона, като в изиграните общо 3 двубоя са вкарали 8 гола и са получили 3 попадения в мрежата си. На домашна сцена Лейкърс има 1 двубой до момента, в който е записал една победа, реализирал е 2 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат едва едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Езерняците е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са вкарали в мрежата на своите съперници 12 гола и са получили 6 попадения от противниковите футболни отбори.

Дъ Ню Сейнтс

Съставът на гостите от Дъ Ню Сейнтс се намира на първо място в таблицата с актив от 9 точки, след 3 последователни успеха от началото на новия шампионат, като в изиграните 3 срещи е успял да отбележи 9 гола в противниковата врата и е допуснал 0 гола в мрежата си. Далеч от дома тимът има 2 двубоя до момента, в които е записал 2 поредни успеха, при голова разлика 7-0.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на TNS са записали само победи и показват, че са в отлична форма, при голова разлика вкарани 15 гола и получени 2 гола.

Бала Таун - Дъ Ню Сейнтс - преки двубои

В последните 5 играни мача между двата противника, Лейкърс има постигнатa 1 победа, отбора на Дъ Ню Сейнтс има записани 2 победи, а 2 срещи са завършили с равен резултат, при обща голова разлика 4-6. В последните 2 мача пред своите привърженици срещу Дъ Ню Сейнтс, играчите на Бала Таун са записали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 2 успеха в първенството на Уелс, а при домакинствата си постигна победа в предишния си двубой.

Отборът на гостите е с 6 успеха в шампионата на Уелс, а на чужд терен е с 4 поредни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.66 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.