Обосновани Футболни Прогнози

ЮЯК Ювяскюля - ЙИППО Йоенсуу

9 Септември 2020 - 18:30
ЮЯК Ювяскюля
ЙИППО Йоенсуу
Прогноза: 2
Коефициент: 1.44
2 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между футболните състави на ЮЯК Ювяскюля и ЙИППО Йоенсуу от поредния кръг на футболното първенство в Каконен Група С на Финландия. Футболистите на ЮЯК Ювяскюля посрещат на домашния си стадион Харюн противниковия футболен отбор на ЙИППО Йоенсуу.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящия футболен двубой:

ЮЯК Ювяскюля

Играчите на ЮЯК Ювяскюля са на 8-ма позиция в класирането с актив от 14 точки, от 4 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 10 двубоя имат голова разлика 16-19. На домашна сцена тимът има 4 срещи, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 5-5.

В последните си 6 официални мача в Каконен Група С съставът на ЮЯК Ювяскюля е записал 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 15 гола.

ЙИППО Йоенсуу

Съставът на гостите от ЙИППО Йоенсуу е 1-ви в таблицата с временното класиране с актив от 22 точки, след 6 победи и 4 равенства, като отбора все още е без загуба от началото на шампионата, като в изиграните 10 двубоя е вкарал 19 попадения във вратата на противниците си и е получил 7 гола в мрежата си. На чужд терен съставът е играл 5 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 1 равенство и нито 1 загуба навън, вкарал е 9 гола във вратата на своите домакини и е допуснал 3 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Каконен Група С играчите на ЙИППО Йоенсуу имат на сметката си 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, като са отбелязали в мрежата на своите съперници 11 гола и са получили 6 гола от играчите на своите съперници.

ЮЯК Ювяскюля - ЙИППО Йоенсуу - директни мачове

В предишните 2 играни двубоя между двата съперника, ЮЯК Ювяскюля не е записал нито една победа, отбора на ЙИППО Йоенсуу има спечеленa една победа, а в една среща двата отбора са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 1-3. В последната среща на своя терен с ЙИППО Йоенсуу, Домакините от ЮЯК Ювяскюля нямат победа и едно равенство.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на ЮЯК Ювяскюля е с 4 последователни поражения в шампионата, а на собствения си терен допусна загуба в предишния си мач.

Съставът на гостите е в серия от 2 последователни равни срещи в Финландия, а на чужд терен е с 2 последователни успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.