Обосновани Футболни Прогнози

Бохемианс - Уотърфорд Юнайтед

11 Септември 2020 - 19:45
Бохемианс
Уотърфорд Юнайтед
Прогноза: 1
Коефициент: 1.61
0 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за сблъсъка между футболните състави на Бохемианс и Уотърфорд Юнайтед от 11-ия кръг на настоящият сезон Висша Дивизия на Ирландия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Уотърфорд Юнайтед на Дейлимаунт Парк.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящата футболна среща:

Бохемианс

Футболистите на тима домакин заемат втора позиция в таблицата с временното подреждане с 21 точки, след 7 победи и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 10 двубоя са успели да вкарат 12 попадения и са допуснали 5 гола в мрежата си. Като домакин тимът на Бохемианс е изиграл 5 срещи досега, в които е записал 4 победи и 1 загуба, при голова разлика 8-2.

В последните си 6 срещи в първенството отборът на Бохемианс има на сметката си 5 победи и една загуба, при обща голова разлика 8-2.

Уотърфорд Юнайтед

Гостуващият отбор на Уотърфорд Юнайтед е 5-ти в таблицата с 14 точки, събрани след 4 победи, 2 равенства и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 10 двубоя има голова разлика 12-12. Навън отборът има 4 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 5-4.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Дивизия съставът на Уотърфорд Юнайтед е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 7 гола.

Бохемианс - Уотърфорд Юнайтед - преки мачове

В последните 5 играни мача между двата отбора, Циганите има записани 2 победи, състава на Уотърфорд Юнайтед има записанa една победа, а в 2 двубоя двата съперника са завършили без да определят победител, при обща голова разлика 5-3. В последните 2 срещи у дома с Уотърфорд Юнайтед, играчите на Бохемианс нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Бохемианс има загуба в последния си двубой в Ирландия, а при домакинствата си е с 4 поредни успеха.

Тимът на Уотърфорд Юнайтед има успех в предишния си мач в Ирландия, а на чужд терен допусна загуба в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.61 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.