Обосновани Футболни Прогнози

Спартакс Юрмала - БФЦ Даугавпилс

12 Септември 2020 - 16:00
Спартакс Юрмала
БФЦ Даугавпилс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.61
3 - 3
непозната футболни прогнози

Днес видях футболната среща от 18-ия кръг на футболния сезон в Вирслига на Латвия между тимовете на Спартакс Юрмала и БФЦ Даугавпилс. Играчите на Спартакс Юрмала излизат срещу гостуващите играчи на БФЦ Даугавпилс на Слокас.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящата футболна среща:

Спартакс Юрмала

Спартакс Юрмала са 5-ти в класирането с актив от 26 точки, събрани след 7 победи, 5 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 16 мача са реализирали 30 гола в противниковата врата и са получили 26 гола в собствената мрежа. Като домакин съставът е изиграл 8 мача досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 2 загуби, реализирал е 15 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 12 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Вирслига футболистите на Спартакс Юрмала са записали 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 11-9.

БФЦ Даугавпилс

Тимът на гостите от БФЦ Даугавпилс е 7-ми в таблицата с 15 точки, след 4 победи, 3 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 мача е реализирал 23 попадения и е допуснал 27 попадения в мрежата си. На чужд терен отборът има 8 мача, в които има 2 победи, едно равенство и 5 загуби, отбелязал е 13 попадения във вратата на своите домакини и е получил 13 гола във вратата си.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на БФЦ Даугавпилс са постигнали една победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 9 получени гола.

Спартакс Юрмала - БФЦ Даугавпилс - директни двубои

В предишните 5 изиграни двубоя между двата съперника, тимът на Спартакс Юрмала е постигнал 4 успеха, а отбора на БФЦ Даугавпилс е записал 1 победа, при обща голова разлика 11-6. В предишните 2 мача на своя стадион срещу БФЦ Даугавпилс, футболистите на Спартакс Юрмала са записали 2 успеха.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините има победа в последния кръг в първенството на Латвия, а на своя стадион записа равенство в последния си двубой.

Отборът на гостите е в серия от 4 поражения в шампионата, а при гостуванията си е в серия от 2 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.61 Резултат: 3 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.