Обосновани Футболни Прогнози

Далиан Профешънъл - Шънджън ФК

24 Септември 2020 - 15:00
Далиан Профешънъл
Шънджън ФК
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
1 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между футболните тимове на Далиан Профешънъл и Шънджън ФК от поредния кръг на настоящето футболно първенство в Китай в Супер Лига - Група А. Далиан Профешънъл излизат срещу противниковия отбор на Шънджън ФК на домашния си стадион.

Информацията за предстоящия футболен мач:

Далиан Профешънъл

Играчите на Далиан Профешънъл са 7-ми в класирането със събрани 11 точки, събрани след 2 победи, 5 равенства и 5 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 12 срещи са отбелязали 17 гола в противниковата врата и са инкасирали 17 гола в мрежата си. На своя терен Далиан Профешънъл е изиграл 6 срещи до момента, в които има 4 равенства и 2 загуби и все още не е постигнал нито една победа у дома, при голова разлика 7-9.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Далиан Профешънъл е постигнал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са намъкнали на противника си 9 попадения и са инкасирали 5 попадения.

Шънджън ФК

Отборът на гостите от Шънджън ФК е 5-ти във временното класиране с общ сбор от 14 точки, натрупани след 4 победи, 2 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 двубоя е реализирал 17 гола и е инкасирал 18 гола в своята мрежа. При визитите си тимът има 6 срещи, в които има 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 8-9.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Шънджън ФК са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали в противниковата мрежа 7 попадения и са инкасирали 6 гола от футболистите на съперниците си.

Далиан Профешънъл - Шънджън ФК - директни срещи

В предишният сблъсък между двата състава, Далиан Профешънъл не е постигнал нито една победа, а отбора на Шънджън ФК има постигнатa една победа.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на Далиан Профешънъл има поражение в предишната си среща в шампионата, а на своя стадион е в серия от 3 последователни равни срещи.

Отборът на гостите допусна загуба в предишния си двубой в шампионата на Китай, а като гост има победа в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.