Обосновани Футболни Прогнози

Тротур Рейкявик - Магни Гренивик

29 Септември 2020 - 21:00
Тротур Рейкявик
Магни Гренивик
Прогноза: 1
Коефициент: 1.94
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между футболните тимове на Тротур Рейкявик и Магни Гренивик от поредния кръг на футболното първенство в Исландия в Първа Дивизия. Играчите на Тротур Рейкявик излизат срещу гостуващия футболен отбор на Магни Гренивик на своя терен.

Накратко информацията за предстоящия футболен мач:

Тротур Рейкявик

Тротур Рейкявик са 11-ти в таблицата с 12 точки, натрупани след 3 победи, 3 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 двубоя са отбелязали 15 гола и са позволили да им отбележат 37 гола в мрежата си. Пред своите винаги подкрепящи го привърженици Тротур Рейкявик има 9 мача до момента, в които е записал една победа, 2 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 8-21.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия футболистите на Тротур Рейкявик имат записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 6-11.

Магни Гренивик

Гостуващият състав на Магни Гренивик се намира на 12-та позиция в класирането с актив от 9 точки, от 2 победи, 3 равенства и 13 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 18 двубоя е отбелязал 18 попадения и е допуснал 43 гола в мрежата си. При визитите си съставът е изиграл 9 срещи до момента, в които е записал 1 победа и 8 загуби, при обща голова разлика 8-26.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия футболистите на Магни Гренивик са постигнали една победа, едно равенство и 4 загуби, като са реализирали в мрежата на противниците си 8 попадения и са инкасирали 12 гола от футболистите на противниците си.

Тротур Рейкявик - Магни Гренивик - директни двубои

В последните 5 изиграни срещи между двата тима, Тротур Рейкявик е записал 3 успеха, Магни Гренивик е записал 1 победа, а в 1 двубой двата отбора са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 18-8. В предишните 2 двубоя у дома с отбора на Магни Гренивик, футболистите на Тротур Рейкявик са записали 2 победи.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на Тротур Рейкявик е в серия от 3 последователни загуби в Исландия, а при домакинствата си е в серия от 2 поредни поражения.

Отборът на гостите е в серия от 3 загуби в първенството на Исландия, а като гост е в серия от 3 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.94 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.