Обосновани Футболни Прогнози

ХамКам - Рауфос

8 Септември 2020 - 19:00
ХамКам
Рауфос
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днеска ще се спра на мача между футболните отбори на ХамКам и Рауфос от поредния кръг на текущият сезон в Норвегия в турнира Първа Дивизия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Рауфос на Брискеби Арена.

Но стига общи приказки време е за информацията за днешната футболна среща:

ХамКам

ХамКам са 16-ти във временното подреждане с актив от 10 точки, от 2 победи, 4 равенства и 7 загуби от началото на сезона, като в изиграните 13 срещи имат отрицателна голова разлика 22-30. На собствения си стадион Брискеби Арена отборът е играл 6 срещи досега, в които има 2 равенства и 4 загуби и все още няма победа у дома, при голова разлика 11-16.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия съставът на ХамКам има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са разписали 8 гола и са инкасирали 10 попадения.

Рауфос

Съставът на гостите от Рауфос е 11-ти в класирането с актив от 13 точки, записани след 3 победи, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 срещи има отрицателна голова разлика 19-20. При гостуванията си тимът има 7 мача досега, в които е записал 2 равенства и 5 загуби и все още са без победа навън, при голова разлика 8-15.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия тимът на Рауфос е записал една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 10 гола.

ХамКам - Рауфос - преки мачове

В последните 2 изиграни мача между двата тима, ХамКам е записал една победа, а отбора на Рауфос също е постигнал 1 победа, при общо голово съотношение 3-3. В предишната среща пред своите фенове с отбора на Рауфос, Домакините от ХамКам нямат победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на ХамКам постигна победа в последния си двубой в Норвегия, а у дома допусна загуба в последната си среща.

Тимът на гостите от Рауфос има победа в последния кръг в шампионата, а при гостуванията си допусна неуспех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.