Обосновани Футболни Прогнози

Анже - Брест

27 Септември 2020 - 16:00
Анже
Брест
Прогноза: 1
Коефициент: 2.05
3 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от поредния кръг на футболния шампионат в Лига 1 на Франция между тимовете на Анже и Брест. Треньорът на домакините Стефан Мулен извежда своите играчи срещу гостуващия отбор на Брест на домашния си стадион.

Стига приказки време е за фактите за днешния двубой:

Анже

Анже са 11-ти в таблицата с актив от 6 точки, след 2 победи и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните 4 двубоя са вкарали 3 попадения в противниковата врата и са инкасирали 6 гола в собствената мрежа. Като домакин съставът на Анже има 2 срещи досега, в които е записал една победа и 1 загуба, реализирал е едва един гол във вратата на противниците си и е получил 2 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 1 тимът на Анже е постигнал 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 6 получени гола.

Брест

Гостуващият тим на Брест е 9-ти в класирането с актив от 6 точки, след 2 победи и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 4 мача има голова разлика 7-9. Навън съставът е играл 2 срещи досега, в които е записал 1 победа и една загуба, отбелязал е 2 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 4 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Брест са постигнали 2 победи и 4 загуби, като са намъкнали на противника си 7 гола и са получили 11 попадения.

Анже - Брест - директни срещи

В последните 2 играни двубоя между двата тима, тимът на Анже е постигнал една победа, а отбора на Брест също е постигнал една победа, при общо голово съотношение 1-1. В предишната среща пред своите почитатели с тима на Брест, играчите на Анже нямат победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на Анже има загуба в предишната си среща в Франция, а на собствения си терен постигна успех в последния си двубой.

Отборът на гостите от Брест е с 2 последователни успеха в шампионата на Франция, а при визитите си постигна победа в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.05 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.