Обосновани Футболни Прогнози

Акранес - Грота Селтярнарнес

21 Септември 2020 - 19:30
Акранес
Грота Селтярнарнес
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
3 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам сблъсъка от 15-ия кръг на футболното първенство в Висша Лига на Исландия между Акранес и Грота Селтярнарнес. Акранес посрещат на Акранесвьолур гостуващия отбор на Грота Селтярнарнес.

Факти и данни за днешния мач:

Акранес

Домакините от Акранес са на 10-то място в таблицата с временното класиране с актив от 14 точки, събрани след 4 победи, 2 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 14 срещи имат голова разлика 31-36. Пред собствените си винаги подкрепящи го почитатели Акранес е играл 6 срещи до момента, в които е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 12-13.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига играчите на Акранес са записали една победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 13-20.

Грота Селтярнарнес

Съставът на гостите от Грота Селтярнарнес е 11-ти във временното класиране с 7 точки, натрупани след една победа, 4 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 14 срещи има отрицателна голова разлика 12-29. На чужд терен отборът има 7 двубоя, в които има 1 победа, 1 равенство и 5 загуби, при обща голова разлика 5-12.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Грота Селтярнарнес са постигнали 2 равенства и 4 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика 4-11.

Акранес - Грота Селтярнарнес - директни мачове

В предишният мач между двата противника, Акранес е постигнал една победа, а състава на Грота Селтярнарнес няма постигната нито една победа.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Акранес е в серия от 3 загуби в шампионата на Исландия, а на своя стадион допусна поражение в последната си среща.

Съставът на гостите стигна до равенство в предишния кръг в първенството на Исландия, а като гост има загуба в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.