Обосновани Футболни Прогнози

СЯК Академия - ВПС Вааса

20 Септември 2020 - 15:00
СЯК Академия
ВПС Вааса
Прогноза: 2
Коефициент: 1.76
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между футболните тимове на СЯК Академия и ВПС Вааса от 15-ия кръг на текущият сезон в Финландия в турнира Икьонен. Играчите на СЯК Академия посрещат на противниковия отбор на ВПС Вааса.

Предоставям факти и статистика за днешния мач:

СЯК Академия

Играчите на домакините са 12-ти в таблицата с временното класиране с актив от 5 точки, от една победа, 2 равенства и 11 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 14 мача са реализирали 10 гола в противниковата врата и са допуснали 37 попадения в мрежата си. Като домакин СЯК Академия е изиграл 7 мача до момента, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 5-15.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на СЯК Академия са постигнали 1 равенство и 5 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика 6-19.

ВПС Вааса

Тимът на гостите от ВПС Вааса е 6-ти в класирането с 22 точки, постигнати след 6 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 14 мача има положителна голова разлика 23-21. Навън съставът е изиграл 6 двубоя, в които има 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 9-13.

В последните си 6 официални двубоя в Икьонен съставът на ВПС Вааса има записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 12 вкарани и 10 получени гола.

СЯК Академия - ВПС Вааса - преки мачове

В предишната среща между двата тима, съставът на СЯК Академия няма постигната нито една победа, а отбора на ВПС Вааса има постигнатa една победа.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от СЯК Академия допусна поражение в последния си мач в първенството, а на своя стадион стигна до равенство в предишната си среща.

Тимът на гостите допусна поражение в последния кръг в Финландия, а като гост е в серия от 2 поредни успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.76 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.