Обосновани Футболни Прогнози

Стрьомен - Лилестрьом

25 Септември 2020 - 18:00
Стрьомен
Лилестрьом
Прогноза: 2
Коефициент: 1.72
1 - 4
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой от 17-ия кръг на сезона в Норвегия в Първа Дивизия между футболните отбори на Стрьомен и Лилестрьом. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите играчи срещу противниковия отбор на Лилестрьом.

Време е за фактите за днешния двубой:

Стрьомен

Футболистите на домакините са 10-ти в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 17 точки, записани след 6 победи, 2 равенства и 8 загуби от започването на първенството, като в изиграните 16 двубоя са реализирали 24 попадения във вратата на противниците си и са инкасирали 29 гола в собствената врата. На собствения си терен Стрьомен е изиграл 7 мача до момента, в които има 5 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 18-9.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия играчите на Стрьомен имат записани 3 победи и 3 загуби, като са вкарали 11 гола и са инкасирали 12 гола.

Лилестрьом

Гостуващият тим на Лилестрьом е 4-ти в класирането с 29 точки, събрани след 8 победи, 5 равенства и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 16 двубоя е вкарал 23 попадения в противниковата врата и е допуснал 15 гола във вратата си. Навън съставът има 8 двубоя, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 1 загуба, реализирал е 11 гола във вратата на посрещащите го отбори и е позволил да му вкарат 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия тимът на птиците има на сметката си 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, като са записали в вратата на своите съперници 10 попадения и са получили 1 гола от своите противници.

Стрьомен - Лилестрьом - директни срещи

В предишният мач между двата тима, тимът на Стрьомен няма спечелена нито 1 победа, а отбора на Лилестрьом има спечеленa една победа.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 2 поредни успеха в шампионата на Норвегия, а при домакинствата си е в серия от 2 победи.

Тимът на гостите от Лилестрьом е в серия от 3 успеха в Норвегия, а далеч от дома има успех в последния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.72 Резултат: 1 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.