Обосновани Футболни Прогнози

Далиан Профешънъл - Шанхай Грийнланд

14 Септември 2020 - 15:00
Далиан Профешънъл
Шанхай Грийнланд
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днес забелязах коефициентите в футболния двубой от 11-ия кръг на футболното първенство в Супер Лига - Група А на Китай между отборите на Далиан Профешънъл и Шанхай Грийнланд. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Шанхай Грийнланд на домашния си стадион.

Факти и данни за предстоящия мач:

Далиан Профешънъл

Далиан Профешънъл са 7-ми във временното подреждане с 10 точки, постигнати след 2 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 срещи имат положителна голова разлика 16-15. На домашна сцена Далиан Профешънъл е играл 5 двубоя досега, в които има 3 равенства и 2 загуби и все още няма нито една победа у дома, при обща голова разлика 6-8.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Далиан Профешънъл са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 10 гола и са инкасирали 7 попадения от играчите на своите противници.

Шанхай Грийнланд

Отборът на гостите от Шанхай Грийнланд се намира на 4-та позиция във временното класиране с 13 точки, записани след 3 победи, 4 равенства и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 10 срещи е вкарал 11 попадения в противниковата врата и е инкасирал 14 гола в мрежата си. Далеч от дома тимът е изиграл 5 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 2-2.

В последните си 6 официални срещи в Супер Лига - Група А футболистите на Шанхай Грийнланд имат записани една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 8 получени гола.

Далиан Профешънъл - Шанхай Грийнланд - преки двубои

В последната среща между двата съперника, Далиан Профешънъл няма постигната нито една победа, тима на Шанхай Грийнланд също няма нито 1 победа, а 1 двубой е завършил при равен резултат.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на Далиан Профешънъл записа равенство в последния кръг в шампионата, а на собствения си терен е с 2 равенствa.

Съставът на Шанхай Грийнланд е в серия от 2 последователни равни срещи в шампионата, а като гост е с 2 последователни равенствa.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.