Обосновани Футболни Прогнози

КА Акурейри - Филкир Рейкявик

13 Септември 2020 - 19:00
КА Акурейри
Филкир Рейкявик
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
2 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболния мач от поредния кръг на настоящият футболен шампионат в Висша Лига на Исландия между футболните състави на КА Акурейри и Филкир Рейкявик. КА Акурейри посрещат на своя стадион противниковия футболен отбор на Филкир Рейкявик.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия двубой:

КА Акурейри

Играчите на отбора домакин са 10-ти в таблицата с актив от 11 точки, от една победа, 8 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните 12 срещи имат голова разлика 9-14. На собствения си терен КА Акурейри има 7 двубоя, в които има една победа, 6 равенства и все още няма поражение у дома, вкарал е 6 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 5 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството отборът на КА Акурейри има записани 5 равенства и 1 загуба и не са записали нито една победа, при обща голова разлика вкарани 3 гола и получени 4 гола.

Филкир Рейкявик

Тимът на гостите от Филкир Рейкявик се намира на трета позиция във временното класиране с 22 точки, постигнати след 7 победи, 1 равенство и 5 загуби през сезона, като в изиграните 13 двубоя е отбелязал 21 гола и е получил 18 попадения в мрежата си. Далеч от дома тимът има 6 срещи до момента, в които е записал 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 9-10.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига играчите на Филкир Рейкявик имат в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са отбелязали в мрежата на съперниците си 10 попадения и са инкасирали 9 попадения от противниковите тимове.

КА Акурейри - Филкир Рейкявик - директни двубои

В последните 5 срещи между двата отбора, КА Акурейри има спечелени 2 победи, а отбора на Филкир Рейкявик е записал 3 успеха, при обща голова разлика 13-12. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с Филкир Рейкявик, Домакините от КА Акурейри са постигнали 2 победи.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на КА Акурейри е с 3 поредни равенствa в шампионата на Исландия, а на своя стадион е с 3 последователни равни срещи.

Отборът на гостите е в серия от 2 последователни победи в първенството на Исландия, а на чужд терен има победа в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.