Обосновани Футболни Прогнози

Беершот - Ваасланд-Беверен

26 Септември 2020 - 17:15
Беершот
Ваасланд-Беверен
Прогноза: 1
Коефициент: 1.45
3 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от поредния кръг на настоящето първенство в Първа Дивизия А на Белгия между отборите на Беершот и Ваасланд-Беверен. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия отбор на Ваасланд-Беверен на.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Беершот

Домакините заемат 4-то място в таблицата с временното класиране с 12 точки, след 4 победи и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 6 двубоя са вкарали 12 гола в противниковата врата и са допуснали 10 гола в собствената мрежа. Като домакин отборът на Беершот е играл 3 срещи досега, в които има 2 победи и една загуба, реализирал е 8 гола във вратата на гостуващите състави и е допуснал 6 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия А отборът на Беершот има записани 4 победи и 2 загуби, като са записали 12 попадения и са инкасирали 10 попадения.

Ваасланд-Беверен

Тимът на гостите от Ваасланд-Беверен е 17-ти в таблицата с 3 точки, след 1 победа и 5 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 6 двубоя има голова разлика 9-18. При гостуванията си тимът има 3 мача, в които има една победа и 2 загуби, при обща голова разлика 5-9.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Ваасланд-Беверен има на сметката си една победа и 5 загуби, като са вкарали в мрежата на своите съперници 9 попадения и са допуснали 18 попадения от противниковите отбори.

Беершот - Ваасланд-Беверен - директни двубои

.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините има загуба в предишния си мач в първенството, а на собствения си стадион постигна успех в предишната си среща.

Отборът на гостите е с 5 загуби в Белгия, а при гостуванията си е в серия от 2 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.45 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.