Обосновани Футболни Прогнози

Жилина Б - Славой Требишов

23 Септември 2020 - 16:30
Жилина Б
Славой Требишов
Прогноза: 1
Коефициент: 1.47
2 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска ще пиша за футболната среща между съставите на Жилина Б и Славой Требишов от 9-ия кръг на настоящето футболно първенство в 2. Лига на Словакия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия отбор на Славой Требишов на.

Накратко информацията за днешния мач:

Жилина Б

Жилина Б се намират на 13-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 4 точки, събрани след една победа, едно равенство и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 срещи имат отрицателна голова разлика 13-20. На домашна сцена Жилина Б има 4 мача до момента, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 10-7.

В предишните си 6 официални двубоя в 2. Лига играчите на Жилина Б имат на сметката си 1 равенство и 5 загуби и не са постигнали нито една победа, при голова разлика 8 вкарани и 20 получени гола.

Славой Требишов

Гостуващият отбор на Славой Требишов е на 9-та позиция в класирането с 8 точки, постигнати след 2 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 7 мача е отбелязал 6 гола в мрежата на противниците си и е допуснал 13 гола във вратата си. Като гост тимът е играл 4 двубоя до момента, в които е записал едно равенство и 3 загуби и все още са без победа навън, при голова разлика 3-12.

В предишните си 6 официални двубоя в 2. Лига съставът на Славой Требишов има на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 12 гола.

Жилина Б - Славой Требишов - директни срещи

В последните 5 играни срещи между двата тима, Жилина Б е спечелил 3 успеха, отбора на Славой Требишов е записал една победа, а 1 двубой е завършил с равенство, при обща голова разлика 14-6. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу тима на Славой Требишов, футболистите на Жилина Б са постигнали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на Жилина Б е в серия от 3 загуби в Словакия, а на собствения си терен има неуспех в последния си двубой.

Съставът на Славой Требишов има успех в предишната си среща в Словакия, а при визитите си е в серия от 3 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.47 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.