Обосновани Футболни Прогнози

Куресааре - Талина Легион

19 Септември 2020 - 16:00
Куресааре
Талина Легион
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
2 - 2
позната футболни прогнози

Днес попаднах на коефициентите в футболния двубой от 21-ия кръг на футболния шампионат в Мейстрилига на Естония между футболните тимове на Куресааре и Талина Легион. Жълтите жерави излизат срещу гостуващите футболисти на Талина Легион на Куресааре.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящия двубой:

Куресааре

Играчите на отбора домакин се намират на 8-ма позиция в класирането с актив от 17 точки, натрупани след 4 победи, 5 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 мача са реализирали 18 гола в противниковата врата и са допуснали 40 гола в мрежата си. Пред собствените си горещи почитатели Куресааре е играл 10 мача, в които има 2 победи, 3 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 13-25.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Куресааре има записани 2 равенства и 4 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика вкарани 3 гола и получени 15 гола.

Талина Легион

Гостуващият състав на Талина Легион се намира на 9-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 16 точки, записани след 4 победи, 4 равенства и 12 загуби от началото на първенството, като в изиграните 20 двубоя има голова разлика 12-34. На чужд терен отборът има 10 срещи до момента, в които има 3 победи, 1 равенство и 6 загуби, при голова разлика 8-15.

В последните си 6 официални срещи в Мейстрилига тимът на Талина Легион има на сметката си 2 победи и 4 загуби, като са вмъкнали на противника си 5 попадения и са им вкарали 14 гола.

Куресааре - Талина Легион - преки срещи

В последните 2 мача между двата тима, Куресааре не е спечелил нито една победа, отбора на Талина Легион също няма записана нито една победа, а в 2 двубоя двата противника са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 1-1. В последната среща на своя стадион с Талина Легион, играчите на Куресааре нямат победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на Куресааре има поражение в последния кръг в първенството, а на собствения си стадион е с 2 последователни загуби.

Отборът на гостите има успех в последната си среща в шампионата на Естония, а като гост допусна неуспех в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.