Обосновани Футболни Прогнози

Шънджън ФК - Шанхай Грийнланд

4 Септември 2020 - 13:00
Шънджън ФК
Шанхай Грийнланд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболния двубой от 10-ия кръг на настоящето първенство в Китай в Супер Лига - Група А между футболните отбори на Шънджън ФК и Шанхай Грийнланд. Треньора на домакините извежда на своите футболисти срещу Шанхай Грийнланд.

Време е да предоставя информация за днешния футболен двубой:

Шънджън ФК

Играчите на Шънджън ФК се намират на 5-то място във временното подреждане с 10 точки, записани след 3 победи, 1 равенство и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните 8 срещи имат голова разлика 13-13. Като домакин тимът има 4 мача досега, в които е записал 2 победи и 2 загуби, отбелязал е 8 гола във вратата на своите гости и е позволил да му отбележат 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Супер Лига - Група А съставът на Шънджън ФК има в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 10 гола.

Шанхай Грийнланд

Тимът на гостите от Шанхай Грийнланд е 4-ти в класирането с актив от 11 точки, записани след 3 победи, 2 равенства и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 8 двубоя е вкарал 10 гола в мрежата на противниците си и е получил 13 попадения в мрежата си. При гостуванията си съставът има 4 мача, в които има 2 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 2-2.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Шанхай Грийнланд имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са разписали 7 попадения и са получили 9 гола.

Шънджън ФК - Шанхай Грийнланд - директни мачове

В последният двубой между двата състава, съставът на Шънджън ФК няма постигната нито една победа, а отбора на Шанхай Грийнланд е спечелил 1 победа.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на Шънджън ФК има победа в предишния си мач в шампионата на Китай, а у дома има успех в последния си мач.

Съставът на гостите има загуба в предишната си среща в първенството на Китай, а при визитите си постигна реми в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.