Обосновани Футболни Прогнози

Солентюна - Карлстад БК

6 Септември 2020 - 15:00
Солентюна
Карлстад БК
Прогноза: 1
Коефициент: 2.10
3 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще анализирам футболния двубой между Солентюна и Карлстад БК от 16-ия кръг на футболното първенство в Първа Дивизия - Север на Швеция. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу гостуващите футболисти на Карлстад БК.

Ето и информацията за предстоящия футболен двубой:

Солентюна

Домакините се намират на 5-та позиция в таблицата с временното класиране с 28 точки, събрани след 8 победи, 4 равенства и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 15 двубоя имат голова разлика 23-20. У дома съставът на Солентюна е играл 8 мача до момента, в които е записал 6 победи, едно равенство и 1 загуба, отбелязал е 15 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 7 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия - Север тимът на Солентюна има в актива си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика 11-4.

Карлстад БК

Гостуващият състав на Карлстад БК заема 10-то място в класирането с актив от 19 точки, натрупани след 5 победи, 4 равенства и 7 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 16 мача има голова разлика 22-27. Навън тимът е изиграл 9 мача досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 12-17.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия - Север играчите на Карлстад БК са записали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 8-8.

Солентюна - Карлстад БК - преки срещи

В последните 3 изиграни мача между двата отбора, Солентюна има записанa една победа, Карлстад БК няма постигната нито 1 победа, а 2 двубоя са завършили с равенство, при обща голова разлика 2-1. В последната среща на своя стадион с състава на Карлстад БК, Домакините от Солентюна нямат победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините е с 2 поредни успеха в Швеция, а на своя стадион е с 4 последователни победи.

Съставът на гостите от Карлстад БК има поражение в предишната си среща в Швеция, а като гост е в серия от 3 поредни успеха.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.10 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.