Обосновани Футболни Прогнози

Боръм Ууд - Ийстли

28 Декември 2019 - 17:00
Боръм Ууд
Ийстли
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
2 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния мач между футболните отбори на Боръм Ууд и Ийстли от 28-ия кръг на текущият футболен сезон в Национална Лига на Англия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия отбор на Ийстли на Медоу Парк.

Факти и статистика за предстоящия мач:

Боръм Ууд

Домакините са 8-ми в таблицата с временното класиране с общ актив от 40 точки, събрани след 11 победи, 7 равенства и 8 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 26 срещи са вкарали 38 попадения в противниковата врата и са допуснали 29 гола в мрежата си. Пред собствените си верни почитатели тимът на Боръм Ууд е играл 13 мача, в които има 6 победи, 3 равенства и 4 загуби, реализирал е 19 попадения във вратата на гостуващите тимове и е получил 14 гола в своята мрежа.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Боръм Ууд имат записани 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 11 гола и получени 6 гола.

Ийстли

Тимът на гостите от Ийстли се намира на 13-то място в класирането с актив от 36 точки, събрани след 9 победи, 9 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 25 двубоя има голова разлика 33-34. На чужд терен тимът има 12 мача до момента, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 5 загуби, отбелязал е 15 попадения в противниковата врата и е получил 20 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Ийстли са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са намъкнали на противника си 12 гола и са допуснали 10 гола.

Боръм Ууд - Ийстли - директни срещи

В последните 5 срещи между двата противника, Боръм Ууд е постигнал 2 победи, отбора на Ийстли също има спечелени 2 успеха, а в един двубой двата тима не са успели да се победят, при обща голова разлика 6-6. В последните 2 двубоя пред своите привърженици с Ийстли, играчите на Боръм Ууд са постигнали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Боръм Ууд е с 3 последователни успеха в шампионата, а на своя стадион е в серия от 3 поредни успеха.

Тимът на гостите от Ийстли има победа в последния си мач в първенството, а далеч от дома постигна победа в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.