Обосновани Футболни Прогнози

Алуминий Кидричево - Триглав

4 Декември 2019 - 16:45
Алуминий Кидричево
Триглав
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
8 - 1
позната футболни прогнози

След вчерашната прогноза днес ще обърна внимание на футболната среща между Алуминий Кидричево и Триглав от 20-ия кръг на футболния сезон в Първа Лига на Словения. Алуминий Кидричево приемат на домашния си стадион противниковия футболен отбор на Триглав.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящия двубой:

Алуминий Кидричево

Алуминий Кидричево са трети във временното класиране с актив от 35 точки, постигнати след 10 победи, 5 равенства и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 19 срещи имат положителна голова разлика 31-18. На домашна сцена Алуминий Кидричево е изиграл 9 двубоя досега, в които има 6 победи, 2 равенства и 1 загуба, отбелязал е 18 гола в противниковата врата и е получил 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Алуминий Кидричево има в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са отбелязали 15 гола и са инкасирали 11 попадения.

Триглав

Отборът на гостите от Триглав е 7-ми в класирането с актив от 20 точки, постигнати след 6 победи, 2 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 19 срещи е вкарал 24 попадения в противниковата врата и е получил 42 гола в мрежата си. Далеч от дома съставът е играл 10 двубоя, в които има 2 победи, 2 равенства и 6 загуби, вкарал е 10 попадения в противниковата врата и е допуснал 20 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Триглав е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са реализирали в противниковата врата 8 гола и са инкасирали 11 гола от противниковите отбори.

Алуминий Кидричево - Триглав - преки срещи

В последните 5 изиграни мача между двата съперника, Алуминий Кидричево има записани 3 победи, а Триглав е записал 2 успеха, при общо голово съотношение 6-6. В предишните 2 срещи у дома срещу Триглав, играчите на Алуминий Кидричево са постигнали 2 успеха.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините стигна до реми в последния кръг в Словения, а у дома има неуспех в последната си среща.

Тимът на гостите постигна успех в предишния си мач в първенството, а далеч от дома има успех в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 8 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.