Обосновани Футболни Прогнози

Карлсруе - Гройтер Фюрт

14 Декември 2019 - 14:00
Карлсруе
Гройтер Фюрт
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
1 - 5
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам сблъсъка между футболните състави на Карлсруе и Гройтер Фюрт от поредния кръг на настоящето първенство в Втора Бундеслига на Германия. Треньора на домакините извежда на Вилдпарк Щадион своите играчи срещу гостуващия отбор на Гройтер Фюрт.

Информацията за днешния двубой:

Карлсруе

Домакините са 11-ти в таблицата със събрани 20 точки, записани след 4 победи, 8 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните 16 мача са реализирали 28 гола и са получили 30 попадения в мрежата си. На собствения си терен Ка Ес Це е изиграл 7 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и една загуба, реализирал е 16 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 12 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Карлсруе са постигнали 1 победа, 4 равенства и една загуба, като са реализирали 12 гола и са допуснали 12 гола.

Гройтер Фюрт

Гостуващият състав на Гройтер Фюрт е 9-ти във временното подреждане със събрани 22 точки, от 6 победи, 4 равенства и 6 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 16 срещи е успял да отбележи 19 попадения във вратата на противниците си и е инкасирал 20 гола в своята мрежа. При гостуванията си тимът е изиграл 8 мача досега, в които е записал една победа, 3 равенства и 4 загуби, вкарал е 8 гола във вратата на противниците си и е получил 12 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Гройтер Фюрт са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 6 гола.

Карлсруе - Гройтер Фюрт - директни двубои

В последните 5 срещи между двата съперника, тимът на Карлсруе има записани 3 успеха, а състава на Гройтер Фюрт е постигнал 2 успеха, при общо голово съотношение 5-4. В последните 2 двубоя у дома с Гройтер Фюрт, Домакините от Карлсруе са постигнали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините от Карлсруе постигна равенство в последния кръг в Германия, а на собствения си стадион постигна успех в последната си среща.

Тимът на Гройтер Фюрт има успех в последния кръг в Германия, а като гост е в серия от 2 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 1 - 5 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.