Обосновани Футболни Прогнози

Ал Шарджа - Аджман

19 Декември 2019 - 18:30
Ал Шарджа
Аджман
Прогноза: 1
Коефициент: 1.18
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днеска ще анализирам сблъсъка от поредния кръг на футболния шампионат в Про-Лига на ОАЕ между Ал Шарджа и Аджман. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите играчи срещу футболистите на Аджман.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящата среща:

Ал Шарджа

Кралете заемат първа позиция в таблицата с актив от 23 точки, след 7 победи и 2 равенства, като отбора все още не е допуснал загуба от началото на шампионата, като в изиграните общо 9 срещи са реализирали 22 попадения и са получили 8 попадения в мрежата си. Като домакин отборът е играл 4 двубоя, в които има 3 победи, 1 равенство и все още няма загуба у дома, отбелязал е 7 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 3 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални мача в Про-Лига футболистите на Ал Шарджа имат записани 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, като са записали 14 гола и са получили 5 попадения.

Аджман

Отборът на гостите от Аджман е на 12-та позиция в класирането с общ актив от 8 точки, от 2 победи, 2 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 9 мача има голова разлика 13-22. При визитите си тимът има 4 двубоя досега, в които е записал едно равенство и 3 загуби и все още няма победа навън, вкарал е 5 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 12 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Про-Лига футболистите на Аджман имат в актива си 1 равенство и 5 загуби и са без победа, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 19 гола.

Ал Шарджа - Аджман - директни мачове

В последните 5 играни мача между двата противника, тимът на Ал Шарджа е постигнал 3 победи, отбора на Аджман не е записал нито 1 победа, а 2 двубоя са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 7-2. В предишните 2 мача у дома с тима на Аджман, Домакините от Ал Шарджа имат една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Ал Шарджа постигна победа в последния си двубой в ОАЕ, а на своя стадион постигна реми в последния си двубой.

Тимът на гостите от Аджман е в серия от 2 загуби в ОАЕ, а далеч от дома е в серия от 3 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.18 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.