Обосновани Футболни Прогнози

Пройсен Мюнстер - Магдебург

13 Декември 2019 - 20:00
Пройсен Мюнстер
Магдебург
Прогноза: 2
Коефициент: 1.70
2 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между отборите на Пройсен Мюнстер и Магдебург от 19-ия кръг на първенството в Трета Лига на Германия. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу гостуващия отбор на Магдебург.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния сблъсък:

Пройсен Мюнстер

Домакините са 19-ти в класирането с актив от 13 точки, от 2 победи, 7 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 18 мача имат голова разлика 27-39. Като домакин Пройсен Мюнстер е играл 9 мача досега, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 3 загуби, вкарал е 15 гола в мрежата на съперниците си и е позволил да му вкарат 18 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Пройсен Мюнстер имат на сметката си 2 равенства и 4 загуби и не са записали нито една победа, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 17 гола.

Магдебург

Гостуващият отбор на Магдебург е на 8-мо място във временното подреждане с актив от 26 точки, събрани след 6 победи, 8 равенства и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 18 мача е вкарал 25 гола в противниковата врата и е допуснал 17 попадения във вратата си. Навън съставът е изиграл 9 двубоя, в които е записал 2 победи, 6 равенства и една загуба, при голова разлика 9-7.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Магдебург имат на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са записали в противниковата врата 8 попадения и са инкасирали 6 гола от футболистите на своите противници.

Пройсен Мюнстер - Магдебург - директни мачове

В предишните 5 сблъсъка между двата състава, Пройсен Мюнстер няма постигната нито една победа, а Магдебург има записани 5 успеха, при обща голова разлика 4-10. В последните 2 срещи у дома срещу отбора на Магдебург, футболистите на Пройсен Мюнстер нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините от Пройсен Мюнстер е в серия от 3 последователни поражения в шампионата на Германия, а при домакинствата си допусна неуспех в последния си мач.

Отборът на гостите има неуспех в предишния кръг в шампионата, а на чужд терен постигна победа в предишния си мач.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.70 Резултат: 2 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.