Обосновани Футболни Прогнози

Барнзли - Уест Бромич

26 Декември 2019 - 17:00
Барнзли
Уест Бромич
Прогноза: 2
Коефициент: 1.80
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе привлечено от срещата между футболните тимове на Барнзли и Уест Бромич от 24-ия кръг на текущият футболен шампионат в Англия в Чемпиъншип. Барнзли приемат на Оукуел гостуващия футболен отбор на Уест Бромич.

Факти и данни за предстоящия футболен сблъсък:

Барнзли

Домакините се намират на 22-ро място във временното класиране с актив от 19 точки, събрани след 4 победи, 7 равенства и 12 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 23 двубоя са вкарали 31 попадения във вратата на противниците си и са получили 46 попадения в мрежата си. Като домакин съставът на Барнзли е изиграл 12 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 5 равенства и 4 загуби, отбелязал е 21 гола във вратата на своите гости и е позволил да му вкарат 24 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип тимът на Барнзли е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 13 вкарани и 10 получени гола.

Уест Бромич

Тимът на гостите от Уест Бромич е лидер във временното класиране с 50 точки, събрани след 14 победи, 8 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните 23 срещи има положителна голова разлика 46-24. На чужд терен съставът има 12 мача, в които има 8 победи, 3 равенства и една загуба, вкарал е 17 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 8 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Чемпиъншип съставът на Дроздовете има в актива си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 15-6.

Барнзли - Уест Бромич - директни двубои

В последните 5 изиграни двубоя между двата съперника, тимът на Барнзли има постигнати 2 победи, отбора на Уест Бромич има спечеленa една победа, а в 2 двубоя двата тима не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 8-7. В предишните 2 мача на своя стадион срещу Уест Бром, Домакините от Барнзли са записали 2 успеха.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините е с 2 поредни успеха в шампионата, а при домакинствата си постигна успех в последния си двубой.

Тимът на Уест Бромич постигна равенство в предишния си мач в шампионата на Англия, а при визитите си постигна победа в последния си мач.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.80 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.