Обосновани Футболни Прогнози

Ботошани - Виторул Констанца

2 Декември 2019 - 20:30
Ботошани
Виторул Констанца
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между футболните отбори на Ботошани и Виторул Констанца от поредния кръг на шампионата в Румъния в турнира Лига I. Ботошани излизат срещу Виторул Констанца на Градски стадион Ботошани.

Стига приказки време е за фактите за днешната футболна среща:

Ботошани

Домакините заемат 8-мо място в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 23 точки, постигнати след 5 победи, 8 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 17 двубоя са реализирали 24 попадения и са инкасирали 23 попадения в мрежата си. У дома отборът на Ботошани е изиграл 8 мача досега, в които има 1 победа, 4 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 10-13.

В предишните си 6 официални срещи в Лига I съставът на Ботошани е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в мрежата на своите противници 7 попадения и са допуснали 6 попадения от противниците си.

Виторул Констанца

Гостуващият тим на Виторул Констанца е 3-ти в класирането с общ актив от 32 точки, постигнати след 9 победи, 5 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 срещи е успял да отбележи 39 гола в противниковата врата и е допуснал 20 гола в своята мрежа. Навън съставът има 8 срещи досега, в които има една победа, 4 равенства и 3 загуби, вкарал е 9 гола в противниковата врата и е получил 12 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Виторул Констанца са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 13-6.

Ботошани - Виторул Констанца - директни срещи

В предишните 5 сблъсъка между двата отбора, отборът на Ботошани е постигнал една победа, състава на Виторул Констанца има записани 3 победи, а в една среща двата тима са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 5-7. В последните 2 срещи у дома срещу Виторул Констанца, футболистите на Ботошани са постигнали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Ботошани стигна до равенство в последния си двубой в първенството, а у дома е в серия от 2 поредни загуби.

Тимът на гостите има успех в последния си мач в Румъния, а далеч от дома стигна до реми в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.