Обосновани Футболни Прогнози

Ел Ентаг Ел Харби - Замалек Кайро

24 Декември 2019 - 19:30
Ел Ентаг Ел Харби
Замалек Кайро
Прогноза: 2
Коефициент: 1.57
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между съставите на Ел Ентаг Ел Харби и Замалек Кайро от поредния кръг на футболния сезон в Египет в Висша Лига. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу футболистите на Замалек Кайро на своя стадион.

Факти и статистика за днешния двубой:

Ел Ентаг Ел Харби

Ел Ентаг Ел Харби са на 6-то място в таблицата с актив от 14 точки, постигнати след 4 победи, 2 равенства и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 9 срещи са вкарали 9 гола във вратата на противниците си и са допуснали 9 попадения в своята мрежа. Като домакин Ел Ентаг Ел Харби има 4 двубоя до момента, в които има една победа, едно равенство и 2 загуби, вкарал е 6 гола в противниковата врата и е получил 5 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Ел Ентаг Ел Харби има в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са вкарали в вратата на своите противници 6 гола и са допуснали 4 гола от противниковите състави.

Замалек Кайро

Гостуващият отбор на Замалек Кайро заема 4-та позиция в таблицата с общ актив от 14 точки, постигнати след 4 победи, 2 равенства и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните 8 двубоя е успял да отбележи 10 гола в мрежата на противниците си и е получил 7 гола във вратата си. При визитите си съставът е играл 3 двубоя, в които има 1 победа и 2 загуби, вкарал е 4 попадения във вратата на приемащите го отбори и е допуснал 5 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Висша Лига отборът на Белите има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 7 гола.

Ел Ентаг Ел Харби - Замалек Кайро - директни двубои

В предишните 5 играни мача между двата противника, тимът на Ел Ентаг Ел Харби е записал 1 победа, Замалек Кайро също има спечеленa една победа, а в 3 двубоя двата съперника са завършили без победител, при общо голово съотношение 5-5. В последните 2 срещи у дома срещу Белите, играчите на Ел Ентаг Ел Харби нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 2 последователни успеха в първенството, а на своя стадион стигна до реми в последната си среща.

Отборът на Замалек Кайро постигна реми в предишната си среща в Египет, а при гостуванията си е с 2 загуби.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.57 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.