Обосновани Футболни Прогнози

Шоле - Дюнкерк

20 Декември 2019 - 21:00
Шоле
Дюнкерк
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.47
0 - 4
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща от 17-ия кръг на футболното първенство в Лига Национал на Франция между футболистите на Шоле и Дюнкерк.

Информацията за днешния футболен двубой:

Шоле

Играчите на Шоле са 11-ти в таблицата с 22 точки, записани след 6 победи, 4 равенства и 6 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 16 двубоя са реализирали 22 гола в противниковата врата и са инкасирали 22 гола в собствената мрежа. Като домакин Шоле е изиграл 7 двубоя до момента, в които е записал 5 победи, 1 равенство и една загуба, отбелязал е 12 гола в мрежата на противниците си и е получил 5 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Шоле е постигнал 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 9 вкарани и 8 получени гола.

Дюнкерк

Отборът на гостите от Дюнкерк е 3-ти в класирането с 30 точки, постигнати след 9 победи, 3 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните 16 мача е отбелязал 25 гола в противниковата врата и е допуснал 15 попадения в мрежата си. Като гост съставът има 7 мача, в които има 4 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 8-6.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Дюнкерк има в актива си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 8-6.

Шоле - Дюнкерк - преки срещи

В последните 4 играни двубоя между двата съперника, тимът на Шоле не е спечелил нито една победа, състава на Дюнкерк е спечелил 3 победи, а един двубой е завършил с равенство, при обща голова разлика 3-9. В предишните 2 двубоя на своя терен с Дюнкерк, играчите на Шоле нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Шоле има неуспех в последната си среща в първенството, а при домакинствата си е с 4 последователни победи.

Съставът на гостите постигна равенство в последния кръг в първенството на Франция, а на чужд терен има победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.47 Резултат: 0 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.