Обосновани Футболни Прогнози

Осасуна - Севиля

8 Декември 2019 - 22:00
Осасуна
Севиля
Прогноза: X2
Коефициент: 1.30
1 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам футболния сблъсък между отборите на Осасуна и Севиля от 16-ия кръг на футболното първенство в Испания в турнира Примера Дивисион. Треньора на домакините Хагоба Арасате Елустондо извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу Севиля.

Накратко малко факти и статистика за предстоящата среща:

Осасуна

Червените са 9-ти във временното подреждане с 22 точки, след 5 победи, 7 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 срещи са реализирали 21 попадения във вратата на съперниците си и са инкасирали 17 попадения в своята мрежа. Като домакин Червените има 7 мача, в които има 3 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 12-8.

В предишните си 6 официални срещи в Примера Дивисион играчите на Червените имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 14-9.

Севиля

Тимът на гостите от Севиля е трети в класирането с 30 точки, събрани след 9 победи, 3 равенства и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 15 срещи е успял да вкара 19 гола в противниковата врата и е получил 14 гола в своята врата. При гостуванията си отборът е изиграл 8 двубоя досега, в които е записал 5 победи, 1 равенство и 2 загуби, отбелязал е 10 гола във вратата на съперниците си и е получил 9 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион съставът на Севиля има на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 3 гола.

Осасуна - Севиля - преки мачове

В последните 5 двубоя между двата съперника, тимът на Осасуна е постигнал една победа, а отбора на Севиля има постигнати 4 победи, при общо голово съотношение 7-14. В последните 2 мача у дома с отбора на Севиля, футболистите на Осасуна нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Осасуна постигна победа в предишния кръг в Испания, а на своя стадион има неуспех в последната си среща.

Отборът на Севиля е с 3 поредни успеха в Испания, а на чужд терен е в серия от 2 последователни победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.