Обосновани Футболни Прогнози

Газ Метан Медиаш - Волунтари

3 Декември 2019 - 18:00
Газ Метан Медиаш
Волунтари
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за срещата между футболистите на Газ Метан Медиаш и Волунтари от 19-ия кръг на сезона в Лига I на Румъния. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу играчите на Волунтари на своя терен.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящия двубой:

Газ Метан Медиаш

Играчите на тима домакин са 5-ти в таблицата с общ актив от 27 точки, събрани след 7 победи, 6 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 18 срещи имат положителна голова разлика 25-22. На собствения си стадион отборът е изиграл 9 мача до момента, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 1 загуба, реализирал е 16 гола в противниковата врата и е допуснал 10 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Газ Метан Медиаш е записал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 3 гола и получени 5 гола.

Волунтари

Отборът на гостите от Волунтари е на 14-то място в таблицата с временното класиране с 8 точки, от 1 победа, 5 равенства и 11 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 17 мача е успял да реализира 11 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 31 гола в собствената мрежа. При гостуванията си отборът има 9 двубоя, в които има 1 победа, 3 равенства и 5 загуби, реализирал е 7 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 19 гола в своята врата.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Волунтари имат записани 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, като са отбелязали 3 гола и са инкасирали 6 гола.

Газ Метан Медиаш - Волунтари - преки срещи

В предишните 5 срещи между двата отбора, тимът на Газ Метан Медиаш е записал 2 успеха, отбора на Волунтари има спечеленa 1 победа, а 2 срещи са завършили реми, при общо голово съотношение 8-4. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с Волунтари, футболистите на Газ Метан Медиаш имат 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Газ Метан Медиаш допусна неуспех в последния кръг в Румъния, а на собствения си стадион е с 2 поредни равенствa.

Отборът на гостите постигна реми в предишния кръг в първенството, а като гост записа равенство в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.