Обосновани Футболни Прогнози

Фламуртари - Теута

23 Декември 2019 - 13:00
Фламуртари
Теута
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.62
1 - 3
непозната футболни прогнози

Днеска ще анализирам сблъсъка от поредния кръг на сезона в Суперлига на Албания между Фламуртари и Теута. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Фламуртари своите играчи срещу гостуващите играчи на Теута.

Факти и данни за предстоящия мач:

Фламуртари

Играчите на Фламуртари са на 10-та позиция в таблицата с временното класиране с общ актив от 6 точки, след 6 равенства и 10 загуби от началото на сезона, като все още гони първата си победа, като в изиграните общо 16 двубоя имат голова разлика 12-32. На домашна сцена Фламуртари има 8 срещи до момента, в които е записал 6 равенства и 2 загуби и все още няма победа у дома, при обща голова разлика 11-16.

В последните си 6 официални срещи в Суперлига играчите на Червено-черните са постигнали 3 равенства и 3 загуби и са без победа, при обща голова разлика 4 вкарани и 10 получени гола.

Теута

Съставът на гостите от Теута заема 6-то място в класирането с 25 точки, събрани след 6 победи, 7 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 16 срещи има отрицателна голова разлика 10-11. При визитите си съставът е изиграл 8 двубоя до момента, в които е записал 5 равенства и 3 загуби и все още са без победа навън, при обща голова разлика 1-9.

В последните си 6 официални срещи в Суперлига играчите на Теута са записали 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са отбелязали в вратата на своите съперници 3 гола и са инкасирали 5 гола от своите съперници.

Фламуртари - Теута - директни двубои

В последните 5 срещи между двата състава, Фламуртари е спечелил една победа, отбора на Теута също има спечеленa една победа, а в 3 срещи двата противника са завършили наравно, при общо голово съотношение 5-4. В предишните 2 двубоя на своя терен срещу Теута, играчите на Фламуртари имат 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините от Фламуртари има неуспех в последната си среща в първенството, а при домакинствата си е в серия от 4 последователни ремита.

Тимът на Теута постигна успех в последния си мач в шампионата, а при гостуванията си допусна загуба в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.62 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.