Обосновани Футболни Прогнози

Джиана Ерминио - Аурора Про Патрия

15 Декември 2019 - 16:15
Джиана Ерминио
Аурора Про Патрия
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
0 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между тимовете на Джиана Ерминио и Аурора Про Патрия от 19-ия кръг на футболния шампионат в Италия в турнира Серия С - Група А. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу противниковия отбор на Аурора Про Патрия.

Ето и статистиката за днешния футболен мач:

Джиана Ерминио

Футболистите на отбора домакин са на 20-та позиция в таблицата с актив от 10 точки, от една победа, 7 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 двубоя имат голова разлика 14-34. Като домакин Джиана Ерминио е играл 9 двубоя досега, в които има 1 победа, 3 равенства и 5 загуби, вкарал е 8 попадения в противниковата врата и е получил 17 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството съставът на Джиана Ерминио е постигнал 3 равенства и 3 загуби и са без победа, при голова разлика 5-10.

Аурора Про Патрия

Отборът на гостите от Аурора Про Патрия заема 14-та позиция в таблицата с 21 точки, от 4 победи, 9 равенства и 5 загуби от започването на първенството, като в изиграните 18 двубоя е реализирал 20 гола в мрежата на противниците си и е позволил да му отбележат 21 гола в собствената мрежа. Като гост тимът е изиграл 9 срещи до момента, в които има 2 победи, 5 равенства и 2 загуби, вкарал е 10 попадения във вратата на посрещащите го тимове и е допуснал 11 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Аурора Про Патрия е записал 5 равенства и 1 загуба и нямат нито една победа, при голова разлика 5-6.

Джиана Ерминио - Аурора Про Патрия - преки двубои

В предишните 4 мача между двата съперника, Джиана Ерминио има записанa 1 победа, състава на Аурора Про Патрия също е постигнал 1 победа, а в 2 мача двата тима не са успели да се победят, при общо голово съотношение 3-2. В последните 2 срещи пред своите фенове с тима на Аурора Про Патрия, футболистите на Джиана Ерминио нямат победа, едно равенство и една загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините е в серия от 2 поражения в Италия, а на собствения си стадион е в серия от 2 последователни поражения.

Съставът на Аурора Про Патрия допусна загуба в предишния кръг в шампионата, а на чужд терен е в серия от 3 последователни равенствa.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.