Обосновани Футболни Прогнози

Теута - Партизани Тирана

18 Декември 2019 - 14:00
Теута
Партизани Тирана
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.37
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой от 16-ия кръг на шампионата в Суперлига на Албания между Теута и Партизани Тирана. Теута излизат срещу гостуващия футболен отбор на Партизани Тирана на Нико Дована.

Накратко информацията за днешния футболен двубой:

Теута

Футболистите на тима домакин са 7-ми във временното класиране с 22 точки, събрани след 5 победи, 7 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 срещи имат отрицателна голова разлика 9-11. На домашна сцена тимът има 7 мача досега, в които е записал 5 победи, 2 равенства и нито 1 загуба у дома, реализирал е 8 попадения в мрежата на гостуващите отбори и е получил 2 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Теута е записал 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, като са вмъкнали на противника си 2 гола и са им вкарали 5 попадения.

Партизани Тирана

Отборът на гостите от Партизани Тирана е на трето място в таблицата с временното класиране с актив от 25 точки, записани след 7 победи, 4 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните 15 мача е реализирал 18 попадения във вратата на съперниците си и е получил 12 гола във вратата си. При гостуванията си отборът е изиграл 7 мача до момента, в които има 3 победи, едно равенство и 3 загуби, отбелязал е 8 гола в противниковата врата и е получил 7 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Суперлига футболистите на Партизани Тирана са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 6 гола и са получили 5 гола от противниковите футболни състави.

Теута - Партизани Тирана - преки мачове

В последните 5 играни мача между двата отбора, отборът на Теута има записанa една победа, отбора на Партизани Тирана е постигнал 2 победи, а в 2 мача двата отбора не са успели да се победят, при обща голова разлика 4-8. В последните 2 двубоя у дома с тима на Партизани Тирана, Домакините от Теута са записали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на Теута допусна поражение в последния кръг в Албания, а у дома има победа в предишния си мач.

Отборът на гостите от Партизани Тирана е в серия от 2 поредни поражения в Албания, а на чужд терен има загуба в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.37 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.