Обосновани Футболни Прогнози

Инголщат - Мепен

1 Декември 2019 - 14:00
Инголщат
Мепен
Прогноза: 1
Коефициент: 1.75
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболните тимове на Инголщат и Мепен от 17-ия кръг на футболния сезон в Трета Лига на Германия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Мепен на Ауди Шпортпарк.

Време е за фактите за днешния футболен двубой:

Инголщат

Инголщат са втори в таблицата с актив от 29 точки, записани след 8 победи, 5 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 16 двубоя имат голова разлика 32-19. На домашна сцена отборът е изиграл 8 срещи, в които е записал 4 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 18-12.

В последните си 6 официални срещи в Трета Лига тимът на Инголщат има записани 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика вкарани 16 гола и получени 6 гола.

Мепен

Съставът на гостите от Мепен е 7-ми във временното подреждане с актив от 23 точки, събрани след 6 победи, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 16 срещи има голова разлика 32-24. Далеч от дома отборът е изиграл 8 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 2 загуби, при голова разлика 13-11.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Мепен е записал 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 12-10.

Инголщат - Мепен - преки двубои

.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Инголщат постигна реми в предишния кръг в шампионата, а при домакинствата си е в серия от 2 поредни победи.

Съставът на гостите има победа в предишния кръг в първенството, а като гост е в серия от 2 равенствa.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.75 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.