Обосновани Футболни Прогнози

Сток Сити - Лутън Таун

10 Декември 2019 - 22:00
Сток Сити
Лутън Таун
Прогноза: 1
Коефициент: 1.61
3 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се проведе футболния двубой между футболистите на Сток Сити и Лутън Таун от поредния кръг на текущият футболен шампионат в Англия в Чемпиъншип. Сток Сити излизат срещу гостуващия футболен отбор на Лутън Таун на своя терен.

Ето и статистиката за предстоящия футболен двубой:

Сток Сити

Играчите на домакините от Сток Сити са 23-ти в таблицата с временното класиране с актив от 14 точки, от 4 победи, 2 равенства и 14 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 20 срещи са вкарали 21 попадения и са допуснали 35 попадения във вратата си. На собствения си стадион Британия Стейдиъм съставът има 10 мача, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 7 загуби, вкарал е 11 гола във вратата на съперниците си и е получил 18 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Чемпиъншип отборът на Сток Сити има на сметката си 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 8-10.

Лутън Таун

Гостуващият състав на Лутън Таун е 20-ти във временното подреждане с актив от 20 точки, от 6 победи, 2 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 20 мача е вкарал 27 попадения във вратата на противниците си и е получил 41 попадения в своята врата. На чужд терен съставът е играл 10 мача, в които е записал 2 победи и 8 загуби, при обща голова разлика 11-25.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Лутън Таун са записали 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 6-16.

Сток Сити - Лутън Таун - директни двубои

В последните 4 двубоя между двата съперника, Сток Сити е постигнал 2 успеха, Лутън Таун няма постигната нито една победа, а в 2 двубоя двата противника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 7-5. В предишните 2 мача на своя терен срещу тима на Лутън Таун, играчите на Сток Сити са записали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините е в серия от 3 поражения в шампионата, а при домакинствата си допусна загуба в предишната си среща.

Отборът на гостите постигна победа в последния кръг в Англия, а на чужд терен е в серия от 4 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.61 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.