Обосновани Футболни Прогнози

Рексъм - Солихъл Муурс

7 Декември 2019 - 17:00
Рексъм
Солихъл Муурс
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес попаднах на футболния мач от 25-ия кръг на настоящето първенство в Национална Лига на Англия между футболистите на Рексъм и Солихъл Муурс. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Солихъл Муурс на домашния си стадион.

Информацията за предстоящия футболен двубой:

Рексъм

Рексъм са 21-ви в класирането с 23 точки, след 5 победи, 8 равенства и 11 загуби от старта на сезона, като в изиграните 24 двубоя са вкарали 28 попадения във вратата на съперниците си и са инкасирали 35 попадения в мрежата си. На домашна сцена тимът на Рексъм има 12 срещи, в които има 4 победи, 5 равенства и 3 загуби, вкарал е 14 гола във вратата на противниците си и е получил 13 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Национална Лига съставът на Рексъм има на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали 7 гола и са инкасирали 7 попадения.

Солихъл Муурс

Съставът на гостите от Солихъл Муурс е на трета позиция в таблицата с временното подреждане със събрани 40 точки, събрани след 12 победи, 4 равенства и 7 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 23 двубоя е успял да реализира 37 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 23 гола в мрежата си. При визитите си съставът е изиграл 12 срещи, в които има 3 победи, 4 равенства и 5 загуби, при голова разлика 15-14.

В предишните си 6 официални срещи в Национална Лига отборът на Солихъл Муурс е постигнал 4 победи, 1 равенство и една загуба, като са записали 11 гола и са допуснали 5 гола.

Рексъм - Солихъл Муурс - директни мачове

В предишните 5 играни двубоя между двата съперника, Рексъм има постигнати 2 успеха, тима на Солихъл Муурс също е записал 2 успеха, а в 1 мач двата противника не са успели да се победят, при общо голово съотношение 3-4. В последните 2 мача пред своите привърженици срещу Солихъл Муурс, футболистите на Рексъм са постигнали 2 успеха.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на Рексъм постигна победа в предишния си мач в първенството, а на своя стадион допусна поражение в последния си двубой.

Съставът на гостите от Солихъл Муурс постигна успех в предишния кръг в шампионата, а при визитите си постигна успех в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.