Обосновани Футболни Прогнози

Дестройърс Санта Крус - Боливар Ла Пас

5 Декември 2019 - 21:00
Дестройърс Санта Крус
Боливар Ла Пас
Прогноза: 2
Коефициент: 1.44
2 - 3
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от 19-ия кръг на сезона в Примера Дивисион на Боливия между футболните състави на Дестройърс Санта Крус и Боливар Ла Пас.

Накратко информацията за днешния футболен двубой:

Дестройърс Санта Крус

Дестройърс Санта Крус са 12-ти в таблицата с временното подреждане с общ актив от 13 точки, натрупани след 3 победи, 4 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 мача имат отрицателна голова разлика 13-48. У дома Дестройърс Санта Крус е изиграл 8 двубоя досега, в които има 3 победи, едно равенство и 4 загуби, отбелязал е 7 попадения в противниковата врата и е получил 11 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион отборът на Дестройърс Санта Крус е записал 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 18 получени гола.

Боливар Ла Пас

Отборът на гостите от Боливар Ла Пас се намира на втора позиция в класирането с актив от 39 точки, след 12 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 мача е успял да вкара 49 гола и е инкасирал 23 попадения в своята мрежа. Навън съставът е изиграл 9 двубоя до момента, в които има 6 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 23-11.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Боливар Ла Пас са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 19-9.

Дестройърс Санта Крус - Боливар Ла Пас - директни двубои

В предишните 5 играни срещи между двата тима, тимът на Дестройърс Санта Крус не е записал нито една победа, а състава на Боливар Ла Пас има спечелени 5 успеха, при обща голова разлика 4-18. В предишните 2 срещи на своя стадион с състава на Боливар Ла Пас, футболистите на Дестройърс Санта Крус нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на Дестройърс Санта Крус е в серия от 2 загуби в Боливия, а на своя стадион има загуба в предишната си среща.

Тимът на гостите е в серия от 3 поредни победи в Боливия, а като гост постигна успех в предишния си мач.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.