Обосновани Футболни Прогнози

Кардиф - Престън

21 Декември 2019 - 14:30
Кардиф
Престън
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата между тимовете на Кардиф и Престън от 23-ия кръг на шампионата в Англия в Чемпиъншип. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия отбор на Престън на своя стадион.

Време е за статистиката за днешната футболна среща:

Кардиф

Играчите на тима домакин са на 12-та позиция в таблицата с актив от 32 точки, събрани след 8 победи, 8 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 22 мача са успели да вкарат 34 попадения в мрежата на противниците си и са получили 32 гола в собствената мрежа. Пред собствените си горещи привърженици Сините птици има 10 срещи до момента, в които има 7 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 18-9.

В последните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип играчите на Сините птици имат записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 11-9.

Престън

Отборът на гостите от Престън е 3-ти в таблицата с 37 точки, след 11 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 мача е вкарал 35 попадения в мрежата на противниците си и е допуснал 27 попадения в своята мрежа. Навън тимът има 10 двубоя до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 6 загуби, при голова разлика 6-14.

В последните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип играчите на Престън имат в актива си 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 4-10.

Кардиф - Престън - директни мачове

В последните 5 играни мача между двата тима, Кардиф има записани 2 победи, а тима на Престън е записал 3 победи, при обща голова разлика 4-8. В последните 2 мача у дома с Престън, Домакините от Кардиф са записали 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините постигна равенство в последния кръг в Англия, а при домакинствата си е в серия от 2 последователни успеха.

Отборът на гостите е с 2 последователни победи в първенството, а далеч от дома е в серия от 3 последователни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.