Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Ашкелон - Бейтар Тел Авив Бат Ям

27 Декември 2019 - 15:00
Апоел Ашкелон
Бейтар Тел Авив Бат Ям
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
0 - 0
позната футболни прогнози

Днес мисля да пиша за футболния двубой между Апоел Ашкелон и Бейтар Тел Авив Бат Ям от поредния кръг на настоящият сезон в Лига Леумит на Израел. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите футболисти срещу играчите на Бейтар Тел Авив Бат Ям.

Накратко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Апоел Ашкелон

Домакините от Апоел Ашкелон са 14-ти в таблицата с 10 точки, натрупани след 6 победи, 1 равенство и 9 загуби през сезона, като в изиграните 16 мача имат отрицателна голова разлика 19-24. На домашна сцена Апоел Ашкелон е играл 9 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 1 равенство и 5 загуби, при голова разлика 10-14.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Апоел Ашкелон е постигнал 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 7 получени гола.

Бейтар Тел Авив Бат Ям

Съставът на гостите от Бейтар Тел Авив Бат Ям заема 4-та позиция във временното подреждане с актив от 26 точки, записани след 7 победи, 5 равенства и 4 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 16 срещи има положителна голова разлика 23-20. Далеч от дома съставът е играл 8 мача, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 10-11.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Бейтар Тел Авив Бат Ям са постигнали 5 победи и 1 загуба, като са вкарали 13 попадения и са инкасирали 6 гола.

Апоел Ашкелон - Бейтар Тел Авив Бат Ям - преки срещи

В предишните 5 играни двубоя между двата противника, отборът на Апоел Ашкелон има постигнати 2 успеха, а отбора на Бейтар Тел Авив Бат Ям е записал 3 успеха, при обща голова разлика 8-9. В последните 2 срещи у дома срещу Бейтар Тел Авив Бат Ям, Домакините от Апоел Ашкелон са постигнали една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Апоел Ашкелон е в серия от 3 поражения в шампионата на Израел, а у дома допусна загуба в последния си двубой.

Съставът на гостите е в серия от 5 победи в първенството, а далеч от дома е в серия от 2 поредни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.