Обосновани Футболни Прогнози

Белинзона - Аарау

30 Май 2013 - 20:45
Белинзона
Аарау
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
2 - 2
позната футболни прогнози

Днеска ще се спра на футболния сблъсък от 35-ия кръг на шампионата в Швейцария в Чалъндж Лигата между футболните тимове на Белинзона и Аарау.

Информацията за предстоящия футболен двубой:

Белинзона

Играчите на отбора домакин са втори в класирането с общ сбор от 69 точки, натрупани след 21 победи, 7 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 34 мача са вкарали 57 гола във вратата на съперниците си и са допуснали 31 гола в мрежата си. На домашна сцена ACB е изиграл 17 срещи до момента, в които има 9 победи, 4 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 31-20.

В предишните си 6 официални мача в Чалъндж Лига тимът на ACB е постигнал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са намъкнали на противника си 13 гола и са допуснали 8 гола.

Аарау

Отборът на гостите от Аарау се намира на първо място в таблицата с 76 точки, след 24 победи, 4 равенства и 6 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 34 двубоя е успял да реализира 71 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 35 попадения в мрежата си. Като гост отборът има 17 двубоя досега, в които има 11 победи, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 30-19.

В предишните си 6 официални срещи в Чалъндж Лига играчите на Аарау имат записани 5 победи и една загуба, при обща голова разлика 14 вкарани и 2 получени гола.

Белинзона - Аарау - преки двубои

В предишните 5 сблъсъка между двата съперника, ACB има спечелени 3 успеха, а отбора на Аарау е записал 2 успеха, при обща голова разлика 6-5. В последните 2 срещи у дома с Аарау, Домакините от Белинзона нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Белинзона стигна до равенство в последната си среща в шампионата на Швейцария, а на собствения си терен записа реми в предишния си мач.

Отборът на гостите е в серия от 5 последователни победи в първенството, а при визитите си е в серия от 2 последователни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.