Обосновани Футболни Прогнози

Шамрок Роувърс - Шелбърн

24 Май 2013 - 22:00
Шамрок Роувърс
Шелбърн
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес мисля да разгледам двубоя от поредния кръг на настоящето първенство в Ирландия в турнира Висша Дивизия между футболните състави на Шамрок Роувърс и Шелбърн.

Но нека да разгледаме информацията за днешната футболна среща:

Шамрок Роувърс

Домакините са 6-ти във временното класиране с актив от 18 точки, натрупани след 3 победи, 9 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 двубоя са успели да вкарат 17 гола и са инкасирали 9 гола в мрежата си. На домашна сцена съставът на Шамрок Роувърс има 7 срещи досега, в които има 3 победи, 4 равенства и все още няма поражение у дома, вкарал е 15 гола в противниковата врата и е получил 4 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Роувърс имат на сметката си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 4-6.

Шелбърн

Съставът на гостите от Шелбърн е 12-ти в класирането със събрани 6 точки, записани след една победа, 3 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 срещи има отрицателна голова разлика 6-25. Навън съставът има 7 мача, в които е записал 2 равенства и 5 загуби и все още са без победа навън, при обща голова разлика 1-13.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Шелбърн има записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 4-7.

Шамрок Роувърс - Шелбърн - директни мачове

В предишните 5 играни срещи между двата състава, Шамрок Роувърс има записани 2 успеха, Шелбърн има записанa една победа, а 2 срещи са завършили реми, при обща голова разлика 9-6. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с Шелбърн, играчите на Шамрок Роувърс са записали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините е с 2 ремита в първенството, а при домакинствата си постигна реми в предишната си среща.

Отборът на гостите от Шелбърн е в серия от 3 поражения в шампионата на Ирландия, а на чужд терен има загуба в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.